Behandelingen

Even een moment voor jezelf! “Mensen zijn mooi van zichzelf, maar onderhoud en verzorging zijn heel belangrijk, net als goed in je vel zitten en je lekker voelen. Dat straal je uit.” Zo is iedere huid uniek en verdient deze een speciale behandeling. De behandelingen zijn dan ook divers, compleet en aanvullend. Dankzij de hoogwaardige producten en ruime ervaring van Schoonheidssalon Nieke is iedere behandeling, groot of klein, een waar moment van ontspanning voor u.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten